HYPERCLINICA DentExcel
Călătoria explicată

Turismul stomatologic

este în creștere la nivel mondial; pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai interdependentă și competitivă, progresele tehnice, materiale și tehnologice se răspândesc rapid, permițând furnizorilor din „țările în curs de dezvoltare” să ofere îngrijiri stomatologice la economii semnificative de costuri în comparație cu colegii lor din lumea dezvoltată.

Vă putem oferi două motive pentru a ne alege:

1. Experienta noastra in domeniul stomatologic
2. Șansa ta de a vizita locurile uimitoare pe care România le are de oferit

Rezultate dentare excelente

Clienți mulțumiți
Succesul dentar
Recomandarea clientului

Pasul 1

Consultație gratuită cu unul din medicii noștri

Prin intermediul formularului de contact de pe site-ul web, ne puteți trimite o cerere detaliată cu privire la nevoile dumneavoastră. Unul dintre medicii noștri dentiști va examina cererea dumneavoastră și vă va face o sugestie cu privire la intervențiile necesare și vă va informa cu privire la costul estimativ al tratamentului. Planul final de tratament va fi realizat numai după ce medicii noștri examinează problema în persoană la sediul nostru.

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2020/01/post-14-768x512.jpg

Pasul 2

Contractul electronic

În urma consultării gratuite cu privire la nevoile dumneavoastră dentare, stabilim ce alte servicii v-ar putea fi utile (rezervarea cazării, programarea de excursii turistice și alte activități etc.). După ce îl finalizăm, vă vom trimite un contract electronic cu o listă detaliată a serviciilor asupra cărora am convenit. Acest pas nu este necesar, dar este disponibil pentru liniștea dumneavoastră.

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2020/01/post-08-768x512.jpg

Pasul 3

Sosirea la HYPERCLINICA DentExcel

Cei mai mulți oameni vor dori să vină cu avionul fie la aeroport în București, fie la Bacău. Personalul nostru vă va aștepta pentru a vă transfera de la aeroport la locul de cazare. În prima zi, veți efectua controlul final cu un dentist înainte de a începe tratamentul. După ce stabilim tratamentul adecvat, veți primi un program de programări. Veți primi, de asemenea, oferte cu privire la modul în care să vă ocupați timpul liber.

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/08/ScreenHunter_808-Aug.-09-19.21-1.jpg

Pasul 4

Excursii

Un ghid vă va arăta Focșaniul, gratuit, dacă doriți. Pentru o taxă suplimentară, vom face tot posibilul să îndeplinim orice cerință rezonabilă pe care ați putea-o avea sau puteți alege dintr-o listă de excursii tipice oferite. Pentru unele proceduri stomatologice veți avea mult timp liber între programări. Pentru altele nu atât de mult. Vă vom pune la dispoziție oferte personalizate pe care să le luați în considerare.

 

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/08/ScreenHunter_830-Aug.-10-16.51.jpg

Pasul 5

Verificarea ulterioară

Este posibil ca medicii stomatologi desemnați să dorească să rămâneți o zi sau două în plus, dacă ei consideră că este necesar pentru a asigura servicii de calitate, lucru care va fi anunțat în prealabil. În cazul în care nu este nevoie de verificări suplimentare, veți fi transferat înapoi la aeroport sau veți rămâne liber să explorați România. Serviciile noastre sunt garantate.

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/10/DSC_5348-768x512.jpg
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Răsfățați-vă sejurul,
Experiența Focșani, Vrancea, Romania

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/10/hyperclinicaDentExcel-hotel-640x467.jpg

Unde poți sta

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/10/ScreenHunter_1194-Oct.-15-13.43-640x445.jpg

Turism dentar & vânătoare

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2020/01/home-service-3.png

Cina & Vinuri

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/10/Teatrul_Municipal_Maior_Gheorghe_Pastia_Focsani-640x640.jpg

Obiective turistice în apropiere

Experiența
Vacanța dentară!

Experiența Vacanța dentară!

Crearea unui zâmbet minunat
pentru o viață întreagă

HYPERCLINICA DentExcel este o clinică stomatologică  stabilită în inima Vrancei, care oferă servicii stomatologice excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să vă facem să vă simțiți confortabil și în largul vostru într-un mediu sigur și primitor.

Profilaxie
Pedodontie
Endodontie
Protetica dentară
Odontologie
Ortodontie
Implantologie
Laser Terapie
Estetica dentara

Competenta
si integritate

  • pentru pacientii nationali si internationali care cauta reechilibrari dento-alveolare , reabilitari protetice fixe pe dintii naturali sau pe implanturi , cosmetica dentara de lunga durata.

Echipa de medici din cadrul HYPERCLINICA DentExcel oferă o gamă largă de tratamente , de la rezolvarea unor carii simple, albiri și detartraje , până la operațiuni complexe cum ar fi extirpări vitale sau retratatrea dinților cu ajutorul microscopul chirurgical, restaurări protetice complexe, inserări de implanturi și integrală protetică în 24 ore cu ajutorul punților de zirconiu ! (dinți fixi)

Medicii stomatologi vorbesc engleză, italiană, franceză, și spaniolă.

  • Opțiunea implanturilor acoperite cu lucrări de zirconiu sau implanturi zigomatice.
  • La enumerarea

–  implanturi dentare individuale cu bont și coroană în 24 ore.

Clinic DirectorDr.Mihai Nedelcu

Calitățile de comunicare excelentă și de încredere fac parte din angajamentul nostru față de dumneavoastră, iar eu am ales cu grijă o echipă excelentă de oameni.

Dr.Luminita Nedelcu

Empatică și bucuroasă să tratez o gamă largă de pacienți, inclusiv copii, igiena orală și educația sunt importante pentru mine ca și pentru pacienții mei.

Profesioniștii
din domeniul stomatologic

HYPERCLINICA DentExcel este o clinică stomatologică  stabilită în inima Vrancei, România, care oferă servicii stomatologice excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să vă facem să vă simțiți confortabil și în largul vostru într-un mediu sigur și primitor.

© 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
×

 

Bună !

Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce va pot ajuta ?