Ce opțiuni financiare
de plată aveți ?

Medicii stomatologi si personalul nostru sunt mândrii să facă parte dintr-o echipă a carei principală misiune este de a acorda un bun și cuprinzator tratament dentar posibil. Suntem preocupați de ingrijirea dinților dvs. si dorim să ne asigurăm ca aceasta este acordată într-o manieră responsabilă. Pentru a va sprijini în investiția în sănătatea dvs. dentară, vă prezentăm politica noastră financiară.

Modalități
de plată

Odată ce planul de tratament a fost conceput și discutat cu dvs., se va atașa o estimare corectă a costurilor. Personalul nostru va discuta costul tratamentului cu șvs. astfel încât să putem să vă ajutăm cu aranjamentele financiare și programarea vizitelor. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a stabili planul de tratament și durata sa în concordanță cu bugetul dvs.
Placeholder image

Plăți urgente

Plăți pentru urgențe / vizite unice
Pentru tratamentele acordate în cadrul unei vizite unice, politica noastră este de a solicita plata integrală la momentul vizitei. Pentru comoditatea dvs., acceptăm atât plata cash cât și prin credit / debit card (MasterCard, Visa).

Placeholder image

Opțiunea 1

OPȚIUNEA 1 : Plata integrală – 5% reducere (3% pentru credit card) pentru plata integrală a planului de tratament la momentul în care planul de tratament este conceput.
Alegerea acestei opțiuni va aduce cele mai mari economii ale costului tratamentului.

Placeholder image

Opțiunea 2

OPȚIUNEA 2 : Finanțare externă – Pentru cei care preferă un plan financiar extins pe o perioadă mai lungă. Puteți să deschideți un credit bancar pentru a acoperi costurile tratamentului dvs.

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/08/ScreenHunter_811-Aug.-09-20.30.jpg

Clinica noastră este computerizată și personalul experimentat în a lucra cu plățile dentare. Toate plățile sunt așteptate a fi achitate în momentul în care serviciile au fost acordate, cu excepția situației altor aranjamente stabilite cu dvs., așa cum s-a afirmat mai sus sau va fi explicat mai jos.

Dacă aveți vreo problemă sau întrebări, vă rugăm adresați-vă personalului nostru. Acesta este bine informat și document. Vă rugăm sunați la clinică dacă aveți întrebări sau îngrijorări cu privire la vizita inițială.

Adresa
str. Constituției nr.37, Focșani, 620123
Vrancea, Romania
Sună-ne acum
+40 237 224 737
+40 734 224 737

Email
contact@hyperclinicadentexcel.ro
Program de lucru
Luni - Vineri
8.00 - 20.00

Contact
HYPERCLINICA DentExcel

Contactați clinica noastră și vă vom contacta din nou cu privire la intervenția de care aveți nevoie.

  © 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

  EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
  ×

   

  Bună !

  Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

  × Cu ce va pot ajuta ?