Hyperclinica DentExcel, un centru medical la standarde occidentale, a fost inaugurată ieri la Focşani. Prezentă de 15 ani pe piaţa serviciilor stomatologice din Focşani, şi-a creat renumele unei clinici cu rezultate excelente în tratamentele de reabilitare orală, datorită personalului medical specializat şi dotărilor în permanenţă adaptate noilor tehnologii în domeniu. Acum, Hyperclinica DentExcel oferă şi servicii de înfrumuseţare prin intermediul Clinicii de înfrumuseţare BODY SMILE.

 

Vrâncenii se pot bucura de servicii medicale şi de înfrumuseţare la fel ca în Occident. Cel mai nou şi modern centru medical a fost inaugurat ieri la Focşani în prezenţa a zeci de persoane. Îmbinând experienţa de peste 15 ani în medicina dentară cu dorinţa de a crea un nou reper pe piaţa tratamentelor corporale şi de înfrumuseţare, acest centru medical îi aşteaptă zilnic pe vrânceni, fiind modul ideal de a readuce armonia între frumuseţea şi sănătatea corpului dumneavoastră.
La eveniment au participat personalităţi cum ar fi secretarul judeţului Raluca Dan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Dragoş Bârldeanu, subprefectul judeţului Cristi Misăilă, şeful IPJ Vrancea, comisar şef Ionel Popescu, şeful Poliţiei Municipiului Focşani, comisarul şef Gicu Avasiloaie, dar şi multe alte persoane. De asemenea, au fost prezenţi şi reprezentanţi ai sistemului medical vrâncean, cum ar fi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, medicul şef al Unităţii de Primire Urgenţe, Dana Mariana Dincă, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, medicul Marina Maiorov, medicul Vasile Costin, dar şi alte cadre medicale din judeţ.
Deşi nu a putut fi prezent la inaugurare, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, le-a transmis medicilor stomatologi Nedelcu sincere felicitări. „Domnule doctor, doamnă doctor, stimaţi invitaţi îmi face o deosebită placere şi onoare totodată să mă aflu astăzi aici într-o zi specială şi vreau să vă transmit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, domnul Marian Oprişan, sincere felicitări pentru această investiţie extrem de importantă pentru municipiul Focşani şi pentru judeţul Vrancea. Felicitări încă o dată şi să aveţi mult spor în activitatea pe care o desfăşuraţi”, a transmis Dragoş Bârlădeanu.
Medicul stomatolog Mihai Nedelcu le-a mulţumit tuturor celor prezenţi la eveniment, dar şi persoanelor care l-au sprijinit în toată cariera sa. „Vă mulţumesc că sunteţi astăzi alături de noi pentru a sărbători 15 ani de muncă, 15 ani în care am avut un singur vis şi care acum a devenit realitate. Ţin să mulţumesc soţiei mele care mi-a fost alături, familiei mele, naşului meu care m-a învăţat să construiesc, domnului preşedinte Marian Oprişan de la care am învăţat să duc lucrurile la bun sfârşit de fiecare dată, mentorilor mei, generalului Sârbu Ioan, profesorului Vasile Burlui şi nu în ultimul rând, domnului doctor Mihăilescu Artur şi doamnei doctor Bălănescu, care mi-au dat încredere în forţele mele, când nu eram decât un simplu stagiar. Doresc să mulţumesc celor care au construit această clinică dând dovadă de o răbdare nemărginită cu dentistul din mine. Echipa Hyperclinicii este o echipă plină de oameni tineri, dinamici, dornici de afirmare, o echipă cu care am mers umăr la umăr în acest lung drum către finalizarea acestui proiect”, a spus stomatologul Mihai Nedelcu.
Soţia sa, stomatologul Luminiţa Nedelcu le-a mulţumit şi pacienţilor care le-au acordat toată încrederea, ei find motivul pentru care această clinică a fost înfiinţată. „Ceea ce am reuşit să construim, clădiri în care să fiinţăm, oameni cu ajutorul cărora şi cu care să conlucrăm, caractere alături de care munca nu ni s-a părut atât de obositoare sunt tot ceea ce ne-au dat forţa şi ideea să ajungem la acest nou început. Nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul marii noastre familii pe care am construit-o şi de care suntem foarte mândri. Sprijinul micii familii de acasă, forţa dobândită în interiorul acesteia este întotdeauna ceea ce ne motivează să mergem mai departe. Dar să ştiţi că cel mai important rol în această mică, mare realizare au pacienţii noştri cărora le mulţumim pentru încrederea în noi, că ne-au ales şi că au rămas mereu lângă noi, promiţându-le că vor găsi aici profesioniştii cărora le pasă de ei şi că vom încerca de fiecare dată să fim la înălţimea aşteptărilor lor aducând aici, în Ţara Vrancei, în Focşani, tot ce este mai bun în Europa şi în lume”, a spus şi medicul stomatolog Luminiţa Nedelcu.
După discursurile de început, panglica a fost tăiată de soţii Nedelcu alături de vicepreşedintele CJ Vrancea, Dragoş Bârlădeanu. Fiind un centru medical de înaltă clasă, Hyperclinica DentExcel are şi un manager în persoana Monicăi Bădilaş şi un administrator, Petru Mincu.

Servicii medicale şi înfrumuseţare de calitate, aparatură de ultimă generaţie

În cadrul centrului lucrează un personal medical specializat, iar dotarea este de ultimă generaţie. Clinica stomatologică DentExcel oferă servicii complete de medicină dentară (endodonţie, protetică, chirurgie orală, implantologie, estetică dentară, laborator de tehnică dentară) ce redau frumuseţea şi sănătatea zâmbetului. Aici se efectuează tratamente complete (obturaţii coronare, tratamente de canal, extracţii, odontectomii molari de minte, implanturi dentare, protezări fixe şi mobilizabile, tratamente profilactice şi de estetică dentară), inclusiv terapia cu laser, aceasta fiind o alternativă a stomatologiei fără durere.
Colaborarea cu cabinetele de medicină generală, diabetologie, pediatrie, nutriţie din cadrul hyperclinicii face ca soluţiile de tratament să fie sigure şi adaptate perfect fiecărui organism. Medicii care oferă servicii medicale specializate în cadrul acestei Hyperclinici sunt: stomatologii Luminiţa şi Mihai Nedelcu, stomatologii Alexandra şi Remus Rîcu, stomatologii Cătălina şi Omar Khasawneh şi medicul stomatolog Ionuţ Bădilaş, dar şi medicul pediatru Mariana Gruia şi medicul internist Gabriela Copaci.
În cadrul Hyperclinicii Dent Excel regăsiţi şi Centrul de înfrumuseţare BODY SMILE, care îmbină tehnologia de vârf, non-invazivă, din domeniul tratamentelor cosmetice şi de remodelare corporală cu expertiza personalului medical, astfel încât procedurile se efectuează în condiţii de siguranţă pentru organism şi sunt adaptate individual în funcţie de starea de sănătate şi obiectivele de frumuseţe ale clienţilor.

Meniu