OrtodonțieInformații pentru pacient

Ingrijire dentară: Înainte de oricare tratament ortodontic, trebuie să ne asigurăm că dinții și gingiile dvs. sunt sănătoase.

Periaj dentar: Veti observa că este mult mai greu să mentineți dintii curați cand purtați bracket-uri. Mâncarea intră în bracket-uri sși între dinți și poate fi scoasă numai prin periere și folosirea aței dentare. Dacă placa bacteriană rămâne pe dinți o perioadă de timp vă lasă în urma o cicatrice albă pe suprafața dintelui. Perierea după fiecare masă trebuie sa devina o obisnuință zilnică. Vi se recomandă folosirea apei de gură cu fluor care vă ajută la prevenirea apariției petelor albe pe dinți.

Dieta: Puteti mânca normal în timpul purtării aparatului ortodontic fix dar ar trebui să limitați cantitatea de dulciuri și băuturi dulci. Băuturile acidulate conțin acizi ce pot cauza carii și eroziuni și ar trebui evitate pe durata tratamentului.

Tratamentul ortodontic doare?: Purtarea bracket-urilor este complet nedureroasă. În mod obișnuit poate apărea un usor disconfort în primele zile după plasarea și ajustarea bracket-urilor.

© 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
×

 

Bună !

Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce va pot ajuta ?