OrtodonțieOpțiuni de tratament

Aparate fixe: Aparatele fixe folosesc o presiune ușoară și constantă care în timp deplasează dinții în poziția ideală. Principalele două componente ale aparatului fix sunt bracket-urile care se plasează pe dinți și arcul principal care le conectează. Bracket-ul este o piesă de metal sau ceramică pe care o lipim pe fiecare dinte. Arcul trece prin fiecare bracket și pe măsură ce încearcă să se intoarcă la forma sa initțială, aplică o presiune care mișcă dintele. Bracket-urile metalice sunt cele mai populare pentru copii și adolescenți. Ei adoră să folosească culori diferite ale elasticelor. Aceste bracket-uri au devenit din ce în ce mai mici.

Aparate estetice: Multi pacienți nu doresc bracket-uri metalice pe dinți și există o cerere în creștere pentru aparate ortodontice estetice. Suntem specializați în sisteme ortodontice fixe estetice și putem furniza bracket-uri ceramice, bracket-uri fixe linguale și sisteme invizibile de aliniere de ultima generație.

Bracket-uri ceramice: Bracket-urile ceramice sunt cele mai populare la adulți deși chiar multi adolescenți aleg acum acest tip de bracket. Bracket-urile pot fi colorate ca dintele sau transparente. Ele pot fi văzute numai de catre cineva situat foarte aproape.

Bracket-uri „invizibile” linguale: Bracket-urile linguale sunt atașate de suprafața internă a dintelui, unde nu pot fi vazute. Deși mult mai scumpe, bracket-urile linguale sunt complet invizibile și nimeni nu poate știi că le purtați. Bracket-urile linguale sunt tot atât de eficiente în mișcarea dinților precum aparatele fixe tradiționale iar durata tratamentului este aceeași.

© 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
×

 

Bună !

Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce va pot ajuta ?