OrtodonțiePrima vizită

La prima vizită a dvs. dorim să ne asigurăm că sunteți mulțumit de informațiile primite. Prima vizită implică o examinare clinică și o discuție privind opțiunile de tratament. Dacă tratamentul este indicat, se vor lua înregistrări de diagnostic. Aceste înregistrări cuprind modele de studiu ale dinților, fotografii în scop diagnostic și radiografii ortodontice. Odată ce aceste iînregistrări ortodontice au fost obținute, ortodontul dvs. le va studia și va determina planul de tratament necesar.

Fiecare copil este diferit și are nevoi diferite. Anumiti copii au nevoie de tratament ortodontic precoce (prima faza, aparat ortodontic mobil) pentru a ajuta modificarea creșterii și dezvoltării. Faza întâi poate include menținătoare de spațiu, șuruburi de expansiune și capelină. Alți copii pot aștepta aplicarea bracket-urilor tradiționale (faza a doua, aparat ortodontic fix) până în momentul când vor avea toți dinții permanenți. Desigur, veți avea ocazia să vă gândiți la diferitele opțiuni de tratament și să decideți dacă doriți să începeți tratamentul. Dacă vă decideți să începeți tratamentul cu bracket-uri, veți primi o serie de progrămari consecutive.

„Vizitele periodice sunt o parte importantă a tratamentului ortodontic. În mod obișnuit, dorim să vă vedem la fiecare 4-8 săptămani pentru a controla progresul tratamentului și a ajusta bracket-urile.”

Bracket: o piesă de metal sau ceramică lipita pe dinte

Vizitele periodice sunt o parte importantă a tratamentului ortodontic. În mod obișnuit, dorim să vă vedem la fiecare 4-8 săptămâni pentru a controla progresul tratamentului și a ajusta bracket-urile. În această perioadă, trebuie să respectați programările, să urmați instrucțiunile, să aveți grijă de dieta alimentară și să mentineți o igienă orală buna. Perioada de tratament variază intre 6 luni si 2 ani, deși cazurile foarte complexe pot dura mai mult.

Odată ce bracket-urile sunt scoase, se vor aplica menținătoare mobile ce vor menține dinții în noua lor poziție până când osul, gingiile și mușchii se adaptează la noile poziții ale dinților. Perioada de retenție este o parte importantă a tratamentului general. Menținătoarele trebuie purtate conform instrucțiunilor, în caz contrar dinții se pot întoarce în pozițiile inițiale.

© 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
×

 

Bună !

Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce va pot ajuta ?