ParodondologieRegenerare osoasă ghidată

In mod clasic, eliminarea pungilor gingivale prin chiuretarea țesutului infectat și reconturarea osului tratează boala parodontală. Deși aceasta procedură este un mod eficient de tratament, există proceduri noi și sofisticate care sunt folosite frecvent.
Regenerarea osoasă ghidată „regenerează” țesuturile osoase și gingivale pierdute.
Procedura de regenerare osoasă ghidată este necesară când osul care susține dinții a fost distrus. Eliminarea bacteriilor și tratamentul de regenerare a osului și a țesutului periodontal conduce la reducerea pungilor gingivale cauzate de evoluția bolii parodontale. Dacă veți respecta igiena dentară și programul profesional profilactic de menținere, vă creșteți substanțial șansele să vă păstrați dinții proprii și zâmbetul sănătos.

 

Procedura


Cele mai multe tehnici utilizează membrane care acoperă defectele osoase. O parte din membrane sunt bio-absorbabile și o parte necesită scoatere ulterioară. Grefa osoasă constă în inserarea unor mici particule din osul dvs. sau material sintetic, care stimulează creșterea osoasă și mențin spațiul pentru a permite osului propriu să se regenereze.
Dentiștii clinicii HYPERCLINICA Dent Excel sunt dedicați abordării regeneratoare pentru tratamentul bolii parodontale și a defectelor osoase în conjuncție cu inserarea implanturilor. Noi credem că odată ce infecția parodontală a fost stabilizată, cea mai bună abordare pe termen lung implică regenerarea osului și a țesutului gingival. Această abordare este cu atât mai importantă cu cât oamenii doresc prezervarea dinților și a implanturilor o perioada cât mai lungă a vieții lor. Capacitatea de a mânca, a mesteca și a zâmbi cu încredere, este importantă pentru calitatea vieț
ii fiecăruia.

© 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
×

 

Bună !

Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce va pot ajuta ?