Meniu Închide

Hyper Clinica Dent Excel este deschisă. Am luat măsuri avansate de prevenție și protecție a pacienților și angajaților.

Veți fi întâmpinați de un personal prietenos care va petrece mai multe minute cu dvs. pentru a vă pregăti pentru consultație.

Stimați pacienți,

În aceasta perioada, Hyper Clinica Dent Excel este deschisă, iar dumneavoastră, pacienții, puteți beneficia de investigațiile stomatologice de care aveți nevoie .

Dorim să vă transmitem ca sănătatea, siguranța și confortul dumneavoastră, constituie priorități pentru noi.

Vă asigurăm că în HyperClinica DentExcel am instituit măsuri avansate și riguroase de prevenție și protecție a pacienților și angajaților în fața Coronavirus (Covid-19), la cele mai înalte standarde. Puteți conta pe profesioniștii noștri, în acest sens.

1. Inca de la intrarea în HyperClinica DentExcel, personalul nostru efectuează un triaj foarte atent pentru a depista prompt pacienții cu simptome și infecții respiratorii. Pacienții care refuza acest triaj nu vor putea efectua investigațiile stomatologice în HyperClinica DentExcel.

2. Igienizam și curățăm permanent, și cu maximă atenție, toate spațiile din HyperClinica DentExcel.

3. Spălatul mâinilor și igiena respirației sunt reguli de la care nu ne abatem niciun moment și sunt valabile pentru tot personalul clinicilor noastre.

4. Tot personalul nostru dispune de echipament de protecție adecvat.

5. Unde există cea mai mică suspiciune, asigurăm cu maximă urgență și rigurozitate, dezinfecția totală a spatiilor posibil contaminate.

6. Îndrumăm pacienții care ne spun telefonic ca au anumite simptome sa sune medicul de familie sau, dacă au călătorit în țările cu risc, sa sune la 112, conform procedurilor transmise de autorități.

7. Respectam cu strictețe toate recomandările autorităților și suntem în contact permanent cu acestea pentru a acționa rapid, in funcție de orice schimbări care apar.

9. Toate acestea sunt reguli clare și stricte în HyperClinica DentExcel, și de la aceste reguli nu facem nicio excepție.

Va mulțumim și va dorim multa sănătate!

01.04.2020