Meniu Închide

Prezentare Cabinet

Prezentare Cabinet

Va multumim pentru vizitarea site-ului HYPERCLINICA DENT EXCEL

Site-ul nostru va ofera informatii importante care va vor ajuta sa devin familiari cu activitatea noastra si raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente. Dealtfel, puteți să nu contactați oricand, vom răspunde fiecare solicitat. Apreciem in mod deosebit oportunitate de a nu prezenta si de a va acorda o ingrijire dentara de calitate in viitor. In Hyperclinica Dent Excel veti fi tratati tot timpul cu respect, cu blandete, cu atentie. Ne straduim sa va furniza cel mai bun diagnostic si tratament pe care medicina dentara le poate oferi. Credem ca acest scop poate fi atins printr-un dialog continuu intre dvs. și echipa noastra. Va incurajam sa va implica in propriul tau tratament si sa puneti intrebari. In opinia noastra,un pacient informat si implicat are mai multe sanse sa primeasca cel mai inalt nivel de ingrijire si speram sa colaboram cu Dvs. pentru atingerea acestui tel.

Localizarea convenabila pe strada Constitutiei Nr.36, in Focsani, si parcarea amenajata a Clinicii de Medicina Dentara Hyperclinica Dent Excel completeaza atmosfera moderna, confortabila, prietenoasa si relaxanta care va inconjoara in timpul vizitelor Dvs. la dentist.
Veti fi intampinat de un personal prietenos care va petrece cateva minute cu Dvs. pentru a va pregati pentru consultatie. Va solicita sa nu adresati intrebari fara ezitare si sa va exprimati eventualele ingrijorari astfel incat sa putem sa sa raspundem imediat.
In sala de asteptare. puteți rasfoi diverse reviste sau sa urmariti programe la televizor.In clinica exista Internet WiFi de banda larga, astfel incat va invita sa navigati pe web sau sa va controla posta electronica pana la momentul consultarii.
Clinica noastra este bine echipata cu tehnologie moderna pentru a ne ajuta sa fim organizati si sa mentinem legatura cu pacientii nostri. Suntem mandri sa folosim un serviciu electronic de comunicare care ne permite sa trimitem mesaje de confirmare si reamintire a programarilor precum si informatii noi catre computerele si telefoanele mobile ale pacientilor