https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/10/DSC_5292-1-1280x854.jpg

Stomatologia este profesia noastră, dar oamenii sunt centrul nostru de interes - bucurați-vă de frumusețea unui zâmbet sănătos! Crearea zâmbetului sănătos pe care îl doriți prin știință și îngrijire plină de compasiune.

Îngrijirea dentară delicată
pe care o meritați

Albire controlată

Multi oameni au dinții colorați. Unii sunt mai colorați decât alții. Albirea dentară poate fi folosită pentru a corecta aceste modificări de culoare a dinților și obținerea unui zâmbet foarte frumos.

Cheia unui aspect natural după albire este menținerea transparenței naturale a dinților.

Noi considerăm ca rezultatele cele mai bune provin dintr-un proces controlat în cabinet care albește mai întâi dinții mai închiși la culoare și/sau se concentrează pe anumiți dinți selectați. După aceasta, toti dinții sunt albiți, cu grija de a nu-i albi excesiv.

În cazurile de colorații extreme singura soluție poate fi doar aplicarea de coroane sau fațete de porțelan, dar, datorită costului relativ scăzut al tratamentelor de albire, acestea întotdeauna merită incercate. In multe situații când se vor aplica fațete de porțelan, este necesară întâi albirea dinților.

Albirea dinților într-o oră Sistemul i BRITE

Este sigură și foarte eficientă. Albirea este făcută 1-5 vizite. În orice caz, este un proces precis și complicat care protejează dinții și gingiile în timp ce controlează albirea pentru a obține rezultatele cu aspect natural dorite. Vom face fotografii înainte și după albire pentru ca dvs. să vedeți, de asemenea, schimbarea uimitoare a zâmbetului dvs.

Satisfactie Client
Succesul stomatologic
Referinta Client

Înainte de a va programa pentru tratamentul de albire i BRITE vom evalua starea dinților dvs. și vom decide dacă acesta este cel mai bun tratament pentru dvs. Rezultatele pot fi afectate de carii, obturații infiltrate, abraziuni cervicale și chiar anumite medicații sau stări medicale. Caracteristicile culorii dinților dvs. pot afecta rezultatul final. Conform American Dental Association, „dinții galben se vor albi bine, dinții maro mai putin bine, iar dinții gri s-ar putea să nu se albească deloc”. Uneori însă, anumite nuanțe de gri se pot albi excelent, este dificil de prezis.

Daca sistemul de albire i BRITE vi se potrivește vă recomandăm o profilaxie înainte de sedinta de albire. Veți fi rugat să folosiți o pastă de dinți specială pentru 10 zile 2 săptămâni înainte de albirea dintilor pentru a îmbunătății rezultatele (a mari eficiența agentului de albire) și a reduce sensibilitatea. Dacă nu vi se poate recomanda albirea în cabinet sau preferați o alternativă, vă putem recomanda sistemele de albit pentru acasă.

https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2020/03/service_whitening-1-1280x1280.jpg

Zâmbet frumos &
Zâmbet sănătos

Albirea dinților este una dintre cele mai rapide modalități de a vă îmbunătăți zâmbetul. Mulți pacienți sunt uimiți de faptul că o singură vizită la HYPERCLINICA DentExcel le poate schimba dinții în mod uimitor.

Stomatologie generală
Implanturi
Chirurgie dentară
Aliniere

Aparat dentar
Albire

Protectie dentară
Proteza

Sunați-ne acum
+40 237 224 737
+40 734 224 737

Sunați-ne acum
+40 237 224 737

© 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
×

 

Bună !

Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce va pot ajuta ?