Cum este zâmbetul dvs.?
Uitați-vă în oglindă la zâmbetul dumneavoastră, apoi la fotografii și răspundeți la câteva întrebări:

Va acoperiti fata cu mâna când zâmbiti sau va reprimati zâmbetul?
Vedeti vreun defect sau pata din cauza unui dinte înnegrit sau lovit?
Vreti dinti mai albi?
Sunt dintii prea mari, prea mici sau o combinatie între acestea?
Sunt dintii prea ascutiti sau prea lati?
Marginile dintilor sunt neregulate sau abrazate?
Aveti un zâmbet gingival?
Dintii lipsa va lasa o gaura în surâs?
Coroanele vechi seamana cu dintii naturali sau ies in evidenta?
Vechile obturatii cu argint transpar pe dintii laterali si le dau o culoare albastra-neagra?
Daca raspundeti da la oricare intrebare, noi va putem ajuta.
De 18 ani cream un surâs frumos pentru mii de oameni

Dacă răspundeti DA la oricare întrebare

noi vă putem ajuta.

De 15 ani cream un surâs frumos pentru mii de oameni. Putem crea unul si pentru dumneavoastră.
0123456789001234567890

Inlocuirea obturațiilor de argint

In HYPERCLINICA DentExcel nu se foloseste mercur. Totusi, multi oameni inca au dinti obturati cu amalgam de argint (argint – mercur) de foarte multi ani. Aceste plombe nu sunt placute privirii si este cunoscut ca datorita tehnicii de inserare, obturatiile mari de amalgam de argint slabesc in cele din urma structura dentara. Inlay-urile de portelan sau restaurarile de compozit la culoarea dintilor nu sunt numai frumoasa (sau neobservabile) dar contribuie la intarirea unui dinte slabit. Aceste restaurari sunt placute estetic si foarte rezistente datorita tehnologiilor moderne de adeziune
Obturatiile de argint au multe dezavantaje. Marginile obturatiilor de argint se tocesc, scad in rezistenta sau se fractureaza. Aceasta are ca rezultat pierderea protectiei dintelui si permite reaparitia cariei. In timp, metalul din obturatia de argint se dilata, se contracta si se poate rupe. Obturatiile de argint contin 50 la suta mercur. Ele se pot coroda, se pot infiltra si pot produce pete pe dinti si gingii. Din fericire, obturatiile de argint pot fi inlocuite in siguranta cu obturatii de compozit la culoarea dintelui.
Obturatiile de compozit la culoarea dintelui au multe avantaje. Onlay-urile de compozit sunt lipite de dinti creand o adaptare stransa, superioara, la dintele natural. Asemenea restaurari pot fi folosite in cazurile in care o buna parte din structura dentara a fost pierduta. Dintele ramane intact si este mai rezistent. Atat timp cat compozitul folosit in obturatiile la culoarea dintelui contine fluor, acesta ajuta la prevenirea cariilor. Compozitul se comporta ca dintele natural si nu necesita plasarea la nivelul gingiei, ceea ce este mai sanatos pentru gingii. Rezultatul este un zambet frumos!

0123456789001234567890

Fațete cosmetice de compozit


Fatetele cosmetice de compozit sunt o alternativa la fatetele de portelan si pot fi folosite ca procedura de restaurare pentru dintii care sunt ciobiti, sparti, colorati sau neregulati. Dintele este pregatit pentru procedura printr-o demineralizare usoara a suprafetei si aplicarea unui lichid de adeziune. Dupa intarirea lichidului se aplica un material compozit care este finisat in forma dorita de catre dentist. Odata intarit, compozitul este adaptat, netezit si lustruit pana la obtinerea unui aspect perfect natural.
Procedura prin adeziune nu necesita decat o singura vizita la clinica si poate imbunatati semnificativ aspectul dintillor. Totusi, datorita faptului ca materialul compozit nu poate fi tot atat de rezistent precum smaltul dintelui natural, este mai expus colorarii, ciobirii sau fracturarii comparativ cu dintele natural. Obturatiile de compozit rezista de obicei intre trei si cinci ani pana sa necesite reparatii.
0123456789001234567890

De ce ar trebui să-mi scot molarii de minte?Fațete ceramice


Fatetele de portelan sunt mici invelisuri de ceramica care se lipesc direct pe suprafata frontala a dintilor. Reprezinta alegerea ideala pentru imbunatatirea zambetului Dvs. si au devenit din ce in ce mai populare datorita simplitatii si adaptabilitatii lor.
Plasarea fatetelor ceramice necesita atat calitati tehnice inalte cat si atentie acordata detaliului cosmetic. Noi aplicam fatete ceramice frecvent si pregatim fiecare caz individual pentru a armoniza si imbunatati caracteristicile zambetului fiecarui pacient. Cand sunt lipite pe dinti, fatetele de portelan ultra subtiri sunt practic nedetectabile si inalt rezistente la petele de cafea, ceai sau chiar tigari. Datorita rezistentei si aspectului, a asemanarii perfecte cu smaltul sanatos, alb al dintelui, fatetele de portelan nu pot fi depasite de alte optiuni restauratorii.
Cu o ingrijire corespunzatoare, fatetele de portelan va vor aduce stralucire zambetului cel putin zece ani. Va asiguram ca fatetele Dvs. sunt fabricate din portelan de cea mai inalta calitate si lipite cu cele mai avansate si verificate materiale. Abtinerea de la folosirea fatetelor ca unelte pentru a deschide sau taia diferite obiecte va prelungi viata lor, iar in cazul producerii unei fracturi accidentale sau ciobiri este posibila inlocuirea doar a fatetei implicate.
0123456789001234567890

Alungirea coroanei clinice


Alungirea coroanei clinice (sau expunerea coroanei) este necesara cand dintele Dvs. necesita o noua coroana sau alta restaurare. Marginea acelei restaurari poate ajunge profund subgingical cu un acces dificil. Poate fi deasemenea prea aproape de os sau sub nivelul osos.
Procedura implica ajustarea nivelului tesutului gingival si a osului in jurul dintelui tratat pentru a crea o noua relatie intre gingie si dinte. Aceasta permite plasarea corecta a marginii restaurarii, asigurand o adaptare corespunzatoare pe dinte. De asemenea are scopul de a furniza suficienta structura dentara pentru a preveni desprinderea restaurarii in viitor. In plus, va va permite curatarea marginii restaurarii cand periati dintii si folositi ata dentara pentru a preveni caria si boala parodontala.
Cand procedura este terminata se sutureaza si se aplica pansamente protective pentru a mentine noua relatie gingie-dinte. Dupa o saptamana sau doua se scot suturile si se evalueaza vindecarea. Dupa alte trei-patru saptamani se poate finaliza restaurarea definitiva a dintelui.

  Sunteți în cautare de o
  echipă stomatologică excelentă pentru dvs.?

  0123456789001234567890%
  Mulțumirea clienților, satisfacția noastră
  012345678900123456789001234567890+
  Clienți multumiți
  01234567890h
  Program de lucru
  0123456789001234567890+
  Echipa HYPERCLINICA DentExcel

  © 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

  EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
  ×

   

  Bună !

  Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

  × Cu ce va pot ajuta ?