https://www.hyperclinicadentexcel.ro/wp-content/uploads/2022/08/ScreenHunter_805-Aug.-09-19.17.jpg

HYPERCLINICA DentExcel folosește o nouă tehnologie care schimbă munca medicilor stomatologi și asigură satisfacția pacientului Laserul chirurgical - este o tehnologie unica în cabinetele din Vrancea.Laserul dentar chirurgical este ideal pentru chirurgia orală, implantologie, parodontologie, endodonție, protetică, pedodonție, cosmetică dentară și estetica părtilor moi precum și în albirea dintilor. Folosirea laserului rezolva cariile fără să existe riscul de recidiva.

Îngrijirea dentară delicată
pe care o meritați

Laserul poate fi utilizat în aproape toate operațiunile stomatologice, de la anestezie, plastie gingivală, cavitații, intervenții pe țesut moale și pe țesut dur, dar și în scopuri chirurgicale. Prin folosirea acestui laser, se pot realiza chiar extractii fără a mai fi nevoie de anestezic, de exemplu în cazul dinților usor mobili.
Aplicațiile acestui laser sunt extrem de numeroase și usurează atât munca stomatologului cât si confortul pacientului. De pildă, sunt sângerări rezultate în urma unui tratament chirurgical mai complex și care pot fi cauterizate folosind laserul. Acesta nu doar cauterizează dar și sterilizează țesutul astfel încât se reduce perioada inflamatorie, creste confortul, se reduce inflamația. Zona nu se mai inflamează atât de mult, față de folosirea chirurgiei clasice.

Poate că cei mai bucurosi de modul în care opereaza acest laser sunt copiii.
La aceștia se scurtează perioada de intervenție și anestezia nu este necesară. Copiii nu mai sunt stresați de zgomotul turbinei, de căldura pe care o degajă freza. Efectiv, laserul anulează toate acestea iar copilul este uimit că nu îl mai doare nimic. De asemenea, în cazul pacienților cu grad înalt de risc, care au suferit operații pe cord sau care prezintă hemofilii, cu ajutorul laserului este controlată mai bine sângerarea și este anulat riscul infecțiilor operatorii. Pe scurt, avantajele sunt absența anestezicului la intervenții, sterilizarea cavitațiilor și plăgilor realizate, cicatrizare rapidă, disconfort redus, absența vibrației și a zgomotului neplăcut al turbinei care îi sperie pe copii, siguranta deosebită și usurința în manevrare.

Domenii de utilizare

Terapie
Se curață cariile, se sterilizeaza dintele și recidiva este inexistentă .
Chirurgia orală
Se pot face incizii, laserul are capacitatea de a taia osul, dintele, de a taia radacina dintelui, chiar si smaltul dintelui în cazul unei premolarizari.
Implantologie
Se foloseste foarte frecvent în cazul pacientilor cu periimplantita, adica atunci când gingia din jurul bontului implantului se inflameaza din cauza infiltrarii unor germeni în acea zona si trebuie sterilizata.
Parodontologie
Boala parodontala este una dintre cele mai perfide din stomatologie. I se spune silent killer sau boala dintilor frumosi. La persoanele care sufera de aceasta boala cad dintii fara nicio alta afectiune, se scot cu mâna. Cauza o reprezinta germenii care se cantoneaza în santurile gingivale, formând niste pungi. Acesti germeni topesc la propriu osul, ajungând la mobilizarea lor. Cu laserul nu se foloseste anestezia iar medicul intra foarte usor în pungile parodontale si le sterilizeaza. Astfel se reduce foarte multe incidenta acestei boli în zona respectiva si se prelungeste viata dintilor.
Protetic:
Una dintre problemele des întâlnite la amprentare este ca lucrarea sa fie adaptata la gingie pentru a nu mai intra caria. Prin folosirea laserului chirurgical, tehnicianul dentar scapa de aceasta grija. Laserul festoneaza marginea gingivala si o evidentiaza foarte bine iar tehnicianul nu mai are probleme în a o descoperi. Efectiv i se pune lucrarea „pe tava“.
Estetica dentara
Sunt pacienti a caror gingie este crescuta mai mult peste dinti decât este normal astfel încât dintii par mai scurti. Prin folosirea acestui laser le sunt prelungirti dintii, primesc o suplete, o eleganta deosebita. Practic, pacientul avea dintii mai lungi dar, deoarece gingia era burjonata peste ei, atunci avea un aspect fizic mincinos. Laserul se foloseste cu succes la albirea dintilor. Prin aplicarea unei substante pe dinti, cu acest laser, în maxim doua sedinte, se schimba culoarea dintilor si pacientul are o încredere mai mare în zâmbetul sau.
Rezulate deosebite au fost întâlnite la tratarea gangrenelor dentare. Practic, tratamentul se reduce la o singura sedinta, în conditiile în care durata medie a unui astfel de tratament traditional se prelungeste ?i pâna la o luna timp în care se fac tratamentele mecanice de canal, cu spalaturi, cu substante antiseptice în canal, obturarea canalului. Cu aceasta tehnologie, într-o singura sedinta se aplica laserul, se realizeaza obturatia definitiva, iar pacientul este scutit de a mai face înca un drum la cabinet pentru aceeasi afectiune.

Sunați-ne acum
+40 237 224 737
+40 734 224 737

Sunați-ne acum
+40 237 224 737

© 2022  HYPERCLINICA DentExcel. Toate drepturile rezervate.

EnglishFrenchItalianRomanianSpanish
×

 

Bună !

Faceți clic pe unul dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce va pot ajuta ?